Sunday, April 24, 2011

Sunt oare credincioși politicienii ?

Sunt oare credincioși politicienii, de participă în tot anul la evenimentele publice de Paşte în loc să stea cu familia ? Și nu e nici un partid care ar spune încrezut că nu au nici o treabă cu biserica. Era Partidul Comunist, dar și el "s-a curvit" iar liderul lor V.Voronin era printre primele rânduri cu lumânarea în mână, la Crăciun sau la Paște.
Deci care e motivul că Filat plătește aducerea focului, Bodiu il aduce, (fără el s-ar fi rătăcit pochii prin Ierusalim :)))), Lupu cu Chirtoacă, se grăbesc să împartă focul, (care trebuiau să-l împartă fețele bisericești), sau alții, care asistă la întrega slijbă si cântă în fața camerilor ?
Răspunsul îl cunoaște oricine: campanie electorală, sau cum se mai spune în popor LINGUȘALĂ. Dar oamenii nu-s proști și toată credința "demonstrată" a avut efectul bumerangului.. Au fost criticați practic de toată mass-media: sociologi, televiziuni, blogheri și simpli useri ai facebook-ului, Unimedia... s.a. Vezi câteva exemple....
























Sunt de acord cu cei ce critică: "Unde mai este bunul simţ? Vedeţi-vă de campania electorală, dar lăsaţi-l pe Dumnezeu în pace!"

Voi ce credeti ?