Tuesday, March 10, 2020

Ipoteză: Coronavirus provine la la bacteria creată artificial: "Synthia"

Am tradus discuția experților "Comitetului 100"

 

- În primul rând, o referință din biologie - virusul corona este un virus recombinant. Am învățat acest cuvânt. Din spusele biologilor, aceasta înseamnă că știe să copieze ARN-ul virusului altora, iar Yermakova crede că Corona virusul a copiat această Sinthia. Aceasta este o bacterie artificială, modificată genetic, deci dvs știți perfect ce e această Sinthia. Ei bine, care a fost sarcina? 

- Sarcina a fost de a face față consecințelor accidentului de petrol din Golful Caraibelor, când, în urma accidentului de pe platforma de foraj, s-a scurs o cantate uriașă de petrol. În consecință, pentru a elimina acest petrol a fost create artificial bacterii modificate, fără a ține cont de toate consecințele posibile, lansate în ocean, bacteriile se hrănesc cu materie organică, inclusiv ele pot prelucra componente de petrol. 
Bineînțeles, bacteriile s-au isprăvit sarcina sa, deoarece există și altele bacterii, adică cele naturale care distrug treptat perolul, dar în acest caz cu ajutorul modificării genetice s-a accelerat procesul. Dar ca întotdeauna, totul se face în grabă și în general, nu toate consecințele introducerii nu au fost gândite. Sistemul natural are setări foarte fine, dacă întroducem un organism nou, atunci acolo consecințele dintre cele mai neprevăzute apar, în special, faptul că mecanismul de autodistrugere nu a fost prevăzut în Sinthia, ceea ce i-a permis "îndeplinirea sarcinii" mai departe, ca să spunem așa. Să se înmulțească și să meargă la o plimbare prin lume și din moment ce îi mănâncă în oceanul mondial, adică spală toate țările de aceea Sinthi s-a regăsit în zona de coastă a multor state și în Asia și Europa, nu numai în America