Wednesday, June 17, 2015

Ăștia nu sunt ”de-ai noștri”

 
Și iarăși s-a ajuns în pragul șantajului politic din partea fariseilor. Să îi votăm pe liberali -  că vine Greceanîi… Unde să vină? Oare nu a fost Greceanâi comunistă, iar liberalii au colaborat până în ultima ședință a CMC cu bolșevicii? Oare pe lista liberalilor nu sunt o grămadă de foști consilieri comuniști, care merg unde miroase a bani murdari? Oare a vota pentru falși iliberali nu înseamnă a vota pentru adoptarea, mână în mână cu PCRM, a unor decizii ce aduc prejudicii, de exemplu, de 1 miliard și 200 de milioane prin înstrăinări abusive neatacate în instanță sau netrecute prin licitații publice, din averea publică municipală?
Pentru noi, colegii din PNL, hoții nu au culoare. Când cei ce se pretind de Dreapta fură mai dihai ca cei de Stânga, când populiștii pretinși proromâni se pupă cu bolșevicii și își atribuie sedii euroreparate pe bani publici – asta cum vine? Iar PNL, un partid cu oameni de convingeri, sinceri unioniști, așteaptă din 2007 un răspuns la o cerere de sediu. Ce motiv ar avea PNL să îi considere pe liberalii stataliști  ca ”de-ai noștri”? Niciun motiv.
Dar au oare falșii liberali nevoie de sprijinul PNL? La sigur nu. Pentru că atitudinea a fost mereu urâtă din partea conducerii PL. Iar PNL nu contează și nici nu trebuie să conteze pentru duplicitarii care îi persecută mereu pe unioniști.
  Cei care procedează așa nu sunt de dreapta, ei nu sunt ”de-ai noștri”. ”Ai noștri” ar fi răspuns zecilor de îndemnuri de coagulare a forțelor naționale în fața ofensivei forțelor prorusești, pentru a nu ne pomeni cu alternative gen zine-carabine. Dar oare această situație nu este exact din vina egoiștilor, care nu și-au pus niciodată problema consolidării forțelor naționale? Dacă fac parte cumva și liberalii ei din acestea, că nu e prea sigur… Dar oare neconsolidarea Dreptei nu înseamnă cumva o poarta deschisă pentru ofensiva rusă? Înseamnă. Cine a avut interesul să o lasa mereu deschisă? Inclusiv falșii liberali.
  Sau, poate, e cazul să recunoaștem că, de fapt, s-a și dorit o alternativă roșie - ca o mană cerească pentru liberalii stataliști și populiști - ca singura șansă pentru a câștiga turul doi? Alături de stataliștii dodoniștii, lupiști, filați, lenci, renați, șori și alți stataliști?
Sau poate, la mijloc, este frica viscerală a liberalilor de venirea altui primar, care să descopere toate fărădelegile și abuzurile din 2007?
Oare suntem atât de naivi încât să nu înțelegem că al doilea mandat al actualului primar al Chișinăului nu a fost, de fapt, câștigat în 2011, dar i-a fost atribuit prin controlul justiției de către unii prieteni care au favoruri din asta? La fel cum poate fi și în acest an?
Oare sunt ”ai noștri” cei care lovesc mereu, de la apariția PNL (după discuții eșuate cu liderul liberal), în acest partid cu oameni de convingeri? Oare pot fi ”ai noștri” cei care denigrează, fără argumente, alte partide românești, în locul unei coagulări politice? Cei care au propus mereu, de-a lungul anilor, PNL, doar să se dizolve, să nu participe la alegeri sau să își retragă candidații, în loc să accepte consolidarea segmentului politic național? Și asta – prevalându-se de sprijinul fostului Președinte al României, care nu se vede azi din dosare, etapă ce va exista și în R.Moldova când fariseii și populiștii vor dispare de pe firmamentul politic...
Oare e atât de ușor să uităm atacurile murdare rudimentare și primitive împotriva marșurilor unioniste din partea liberalilor - marșuri al căror motor principal a fost PNL, în anii 2012-2014?
Oare pot fi ”ai noștri” cei care denigrează continuu, de opt ani, conducerea național-liberalilor, ajungându-se la procese de judecată contra liderului liberal și contra Primăriei, ce a rezervat toate locurile de interes public pentru acțiuni stradale pe 110 ani înainte? Care a pus mereu piedici în desfășurarea manifestărilor PNL, dar care a dat Arcul de Triumf pentru acțiune publică - pe 16 septembrie 2012 - social-democratului favorizat de Primărie și cu piața de flori de pe Bănulescu-Bodoni, - Victor Șelin, cu doi proruși în cruce?
Sunt oare ”ai noștri” cei care au spurcat PMAN cu nesuferitul si sfidătorul antiromân Rogozin, după care Consiliul Unirii a sfințit acesată PMAN?
Oare pot fi ”de-ai noștri”, ca să îi și votăm, cei care se pretind români, dar care își pun, de dragul votului, panglica ocupantului în piept și ”se zbat” pentru Festivalul etniilor în PMAN, în locul unei acțiuni unioniste, festival ce avea loc mereu în altă parte?
ĂȘTIA NU SUNT ”DE-AI NOȘTRI”!
La fel cum NU SUNT ”AI NOȘTRI” socialiștii, comuniștii, democrații, liberal-democrații, renații, șorii și lencii - toți cei care își spun ”stataliști” doar pentru a avea privilegii din accesul la troaca publică, de unde papă bine-mersi împreună de pe spinarea cetățeanului.
   Noi nu respectăm voturile date pentru populism, șantaj politic, dezbinarea națională. Pentru că aflarea liberalilor, în continuare, la troacă nu înseamnă decât dezbinare românească, minciună, deturnare și compromitere de politici liberale, precum și totul ce cade sub decizii patrimoniale.
Trebuie să avem curajul să recunoaștem că democrații la noi nu sunt democrați, că liberal-democrații nu sunt nici ei cum își spun, că liberalii care colaborează cu bolșevicii sunt liberal-comuniști, că renații, șorii și dodonii au ajuns unde au ajuns pentru că cei liberali și democrați, cei democrați și liberali sunt proruși și scopul lor nu este Europa, nu este România, ci este STATUL Republica MOLDOVA - ca vacă de muls, exact așa cum o tratează forțele prorusești.

Numai Uniea cu România ar pune capăt fățărniciei, șantajului geostrategic, populismului, manipulării.
Cât timp se va vota geostrategic în R.Moldova, inclusiv la Chișinău, vom sta în mizerie și depresie - atmosferă și stare de lucruri perfecte pentru prosperarea hoților de toate culorile.
Oare suntem chiar atât de naivi să credem că Primăria e condusă de neisprăvitul Chirtoacă? Nu suntem.

Noi nu putem participa la asemenea joc și nici asuma vreo răspundere pentru deciziile celor care fură Primăria Chișinăului de când a încăput pe mâna fariseilor.